Adomány - *
Správa o finančnom dare (80 korún), ktorým obdaroval gróf Alexander Andráši (Sándor Andráši) hasičský zbor v Humennom v marci 1912. Bolo to vyjadrením poďakovania za hasenie elektrárne v Humennom.