Nyilvános számadás
Text verejného finančného vyúčtovania z tanečnej zábavy v Humennom 14. 01. 1912, ktorú organizoval Humenský dobrovoľný hasičský spolok (A homonnai Önkéntes Tüzoltó Egylet). Čistý príjem bol 288,34 korún. Prehľad prispievateľov a výška ich príspevku.