Szinház - *
Kritika činnosti riaditeľa divadelnej spoločnosti, ktorá hosťuje v Humennom László Szabadosa, ktorý počas kabaretného vystúpenia vypomáhal ako konferencier veľmi bezducho. Kladne hodnotené len: Szerelmi keringő [Ľúbostný valčík] a Babuska. Zaznamenaný len úspech herečky Böske Balog.