Nyilvános elszámolás - Wessely, Ľudovít
Text verejného finančného vyúčtovania Humenského dobročinného ženského spolku z príjmov z tanečnej zábavy z januára 1912. Čistý zisk 333,80. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku.