Szinház - *
Správa o ukončení divadelnej sezóny spoločnosti vedenej jej riaditeľom László Szabadosom, ktorá hosťovala v Humennom koncom januára a začiatkom februára 1912. Doporučenie pre hlavného slúžneho, aby povolenie nedal v budúcnosti takej spoločnosti, ktorá nebude vopred preverená.