Meghivó - Az igazgatóság
Text pozvánky na IX. riadnu schôdzu Medzilaboreckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti (A Mezőlaborci takarékpénztár, részvénytársaság), konanú 25. 02. 1912. Program. pozvánka datovaná 5. februára 1912.