Még egy szó a tanügyi viszonyainkról
Pokračovanie polemiky ohľadom zlého zabezpečenia škôl v smere materiálneho a personálneho pokrytia v oblasti severného Zemplína. (Viď. aj noviny Zemplén zo dňa 11. 02. 1912 vychádzajúce v Sátoraljajhely.