Liceális est
Správa o pokračovaní prednáškového cyklu Slobodné lýceum v Humennom [18.02.] 1912. Prednášateľom bol stredoškolský profesor Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy Filip (Fülöp) Ligeti. Téma prednášky: Osobnostný a spoločenský život (Egyéni és társadalmi élet). V kultúrnom programe vystúpil orchester školy