Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Rónai, Karol
Text dražobného oznamu č. 534/1912, ktorý zverejnil kráľovský okresný súd v Humennom dňa 4. 02. 1912. V prospech dražiteľa Miklósa Roskovicsa [nie je uvedené odkiaľ je] bude vydražovaný majetok Štefana Kundráta zapísaný v pozemkovej knihe č. 63 obce Nechválova Polianka, kde sa verejná dražba aj uskutoční dňa 18. 05. 1912.