Birósági kinevezés
Predseda Kráľovskej súdnej tabule v Košiciach (Kassai kir. itélőtábla) vymenoval dr. Edmunda (Ödön) Kubíniho (aj Kubínyi) honorovaným právnym praktikantom pre oblasť pôsobenia košickej súdnej tabule v júli 1917.