Az orsz. függetlenségi 48 as párt uj elnöke
Arpád Sentiváni (aj Szentiványi), politik a parlamentný poslanec z Gemerskej Panice, bol v júli roku 1917 zvolený za predsedu Strany nezávislosti 48. roku. Parlamentným poslancom bol za obvod Kameňany.