Halálozás
Vo veku 29 rokov zomrela po dlhej chorobe v Budapesti (HU) dňa 14. 07. 1917 Emília Istók, rod. Litkey. Bola dcérou evanjelického reformovaného učiteľa Juraja (György) Litkeyho z Tornale. Zomrela po piatich rokoch manželstva s Mikulášom (Miklós) Istókom.