Szavazatbontás
Pravdepodobne v Rimavskej Sobote zasadala volebná komisia evanjelickej reformovanej cirkvi gemerského seniorátu, ktorá dňa 19. 07. 1917 zverejnila výsledky volieb na post seniora, seniorálneho dozorcu, cirkevných a svetských porotných sudcov. Seniorom bol zvolený dovtedajší konsenior a zároveň duchovný v Kameňanoch Martin (Márton) Buzy. Do svetskej funkcie seniorálneho dozorcu bol zvolený dvorný radca, bývalý hlavný župan Gejza (Géza) Lukács. Ako cirkevní porotní sudcovia budú pôsobiť: Š. Czinke, J. Ruszkay, A. Sághy, Ľ. Pósa, A. Varga, M. Simon. V tej istej, lenže svetskej funkcii: Z. Tornallyay, E. Bornemisza, D. Diószeghy, Š. Süteő. Hlavným zapisovateľom sa stal L. Réz, evanjelický reformovaný duchovný v Rožňave.