Halálozás
Žigmund (Zsigmond) Szuhay, riaditeľ Sporiteľne v Revúcej na dôchodku a vedúci pozemkovej knihy, zomrel vo veku 71 rokov dňa 21. 07. 1917 počas rekreačného pobytu v Zsáke (HU). Pohreb sa konal v Revúcej. Helena (Ilona) Pétermannová, rod. Galló bola štyri roky manželkou krčmára Zoltána Pétermanna v Chyžnom. V čase jej úmrtia bol jej manžel v ruskom zajatí. Zosnulá mala 25 rokov. [Literatúra: Forgon, Mihály, s. 641].