Meghivó - Dezső, [Alexander]
Text pozvánky na výročnú schôdzu humenskej filiálky krajinského spolku červeného kríža, ktorá sa uskutoční 29. 02. 1912 v Humennom v miestnosti kasína. Program schôdzi. Pozvánka datovaná v Humennom 23. 02. 1912