Előléptetés
Správa o vymenovaní do funkcie "riaditeľ-učiteľ" Jozefa Madarásza, ktorý pôsobil pri Humenskej expozitúre župného školského inšpektorátu a učiteľky Alžbety (Erzsébet) Csizmaziáné rod. Berky, ktorá pôsobila v Medzilaborciach. Menovaní boli vymenovaní v apríli roku 1912