Áthelyezések
Správa o tom, že slúžny z Medzilaboriec Dr. Ladislav Görgey bol preložený k slúžnovskému úradu Snina a tabulárny slúžny Oskar Grund ukončil svoje pôsobenie v Humennom a bol preložený do Medzilaboriec.