Meghivó közgyűlésre - Székely, Armín; Öszterreicher, Hugó
Text pozvánky Humenskej robotníckej poiusťovacej pokladnici na výročnú schôdzu, ktorá sa uskutoční 24. 04. 1912. Pozvánka datovaná v Humennom 24. 03. 1912.