Vasutmenti járda - Jakobovits, Lipót 1883-1972
Úvaha na tému výstavby chodníka v Humennom v roku 1912 z pera inžiniera Leopolda (Lipót) Jakobovitsa, ktorý sa prikláňa pre variantu betónového prevedenia chodníka a nie štrkom vysypaného. Reakcia na článok uverejnený v týždenníku Homonna és Vidéke č. 16/1912