Erdészeti kinevezés
Vedúci Okresnej lesnej správy v Rožňave (M. kir. járási erdőgondnokság, Rozsnyó) lesný inžinier Gejza (Géza) Kotzmann bol v auguste 1917 menovaný ministrom poľnohospodárstva hlavným lesným inžinierom lesníckeho obvodu. [Pravdepodobne pôsobil predtým na Okresnej správe lesov v Egri (HU), pretože Štatistika 1917 ho uvádza ako vedúceho v tomto obvode].