Telefonügy - *
Informácia okolo riešenia nedostatkov telefonickej siete v Humennom a možnosti medzimestkých spojov. Na základe vyjadrenia riaditeľa uhor. kráľovskej pošty a telegrafu v Košiciach Imricha (Imre) Pál zriadi sa ďalší telefónny obvod pre Humenné tak, aby odpadlo neskutočne dlhé čakanie, resp žiadny spoj prostredníctvom centrály v Michalovciach. Na priamy spoj s Budapešťou je ochotný prispieť gróf Ladislav Széchy finančnou čiastkou 50 tisíc korún.