Uj mészkő bánya
Správa o tom, že vápencový lom v Jasenove, patriaci panstvu Kamenica nad Cirochou (Andrášiovci) pripravuje otvorenie pod vedením správcu Ondreja Harmattu. Odobraté vzorky vápenca svedčia o jeho vysokej kvalite v porovnaní s celým Uhorskom