Értesités : cipőüzletet és műhelyt - Prager, Aladár
Inzerát predajcu obuvi a obuvníka Aladára Pragera z Humenného, ktorý oznamuje že v apríli roku 1912 v tzv. dome Gyuraskó na Hlavnej ulici [dnes Námestie slobody] otvoril predajňu obuvi spojenú s obuvníckou dielňou. Ponúka pestrý sortiment anglickej, francúzskej i americkej (antilopej) obuvi a ich opravu.