Képviselőtestületi ülés
Referát zo zasadania mestského zastupiteľstva v Humennom 27. 04. 1912. Prejednávali sa otázky: výstavby chodníka popri železničnej trati, kanalizácia (ktorá sa hneď aj odmietla - "u nás sa nedá"), problemtika výstavby hasičskej veže a zbrojnice (náraďovni) (negatívny prístup). Konštatovanie, že predstavitelia mesta vlastne neporiešili žiadnu z predložených otázok.