Kalvária szentelés
Správa o slávnostnej vysviacke kalvárie v Humennom, ktorú previedoltitulárny opát-kanonik Andrej (Endre) Lehoczky zo Sniny. Slávnostnú kázeň predniesol farár z obce Zbudské Dlhé František (Ferenc) Kálosi. Renovácia kalvárie stála 5 tisíc korún, ktorej väčšiu časť zozbierali veriaci. Chýbajúcich 1500 korún bolo doplatené zo základiny "kalvárie", ktorej použitie povolil biskup. Poďakovanie veriacim za príspevky.