Búcsu - Nott, Gašpar
Text rozlúčkového listu adresovaný obyvateľom Humenného, ktorý napísal elektrárenský majster Gašpar (Gáspar) Nott, ktorý náhle zmenil pôsobisko. List datovaný v Mezőkövesd (HU) dňa 2. 05. 1912.