József kir. herceg Szanat. Egyes. közgyűlése - Édes, Július; Géczy, Istvánné [?]
Správa o konaní valného krajinského zhromaždenia sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v Budapesti 9. 06. 1912. Humenská sekcia zabezpečí záujemcom cestovné zľavenky podľa krajinského nariadenia. Termín prihlášok.