Árverési hirdetményi kivonat - Rónai, Karol; Ádamkovich, [Viktor]
Text súdneho oznamu o konaní verejnej dražby majetku Štefana (István) Cserhíta, zapísaného v pozemkovej knihe obce Jasenov č. 80 a 129 v prospech dražiteľa Mihályné Harakaly rodenej Zuzany Cserhít. Verejná dražba sa uskutoční pri obecnom úrade v Jasenove 10. 05. 1912.