Kalvária szentelés
Správa o konaní vysviacky kalvárie v Humennom, ktorá bola renovovaná. Slávnostný obrad previedli: titulárny kanonik, farár zo Sniny Andrej (Endre) Lehoczky, gréckokatolícky dekan-farár z Humenného Štefan (István) Kutka, rímskokatolícky farár Humenného Rudolf (Rezső) Kerekes, katechéta zo Strážskeho Jozef (József) Lukács, katechéta z Humenného Viktor (Győzö) Majtényi. Obradu sa zúčastnilo okolo 7-8 tisíc veriacich. Kázeň mal farár František (Ferenc) Kalosi [z obce Zbudské Dlhé]. Na fare sa následne podával obed pre 32 hostí