Keresztjáró napok
Správa o konaní starodávneho cirkevného zvyku (dni krížovej cesty)- procesie, ktorá sa uskutoční v Humennom v dňoch 13.-15. 05. 1912. V pondelok v gréckokatolíckom chráme, v utorok v kostole na Kalvárii a v stredu na cintoríne v kaplnke rodiny Pápay.