Hivatalos hirdetmény - Goócs, Jozef; Katzer, František
Úradný oznam mestského zastupiteľstva v Humennom ohľadom rozhodnutia č. 1017/1912 o realizácii asfaltových chodníkov v meste. Rozpis ulíc a ich častí kde sa tieto chodníky zrealizujú. T.j. na Fő utca [Hlavnej ulici] po oboch stranách až po most cez Laborec; Andrássy és Vártér [na námestí Andrášiho a Hradnom námestí]; na Templom utca (Kostolnej ulici) po oboch stranách, na jednej po rímskokatolícku ľudovu školu, na druhej strane po krčmu Patkány; Fürdő utca [Kúpeľná ulica] - po oboch stranách, až po staničnú pešiu zónu; Kossuth Lajos utca [ulica Ľ. Kossutha] - po oboch stranách; Hársfa utca [Lipová ulica] - horná časť pred obytnými domami, dolná časť pred panskú kuchyňu; Kötelverő utca (Povrazná ul.) - len tá strana, kde stojí Schäfferov dom. Rozhodnutie meststkého zastupiteľstva datované 9. mája 1912.