A "cukorka nap" eredménye
Text vyúčtovania z finančnej zbierky, ktorú organizoval Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa - humenská sekcia v máji roku 1912. Čistý zisk 290,14 korún bol poukázaný na účet sanatória Augusta [Budapest]. Zbierkovú komisiu v Humennom tvorili: Jánosné Szekerák, Elena (Ilona) Major, Dr. Ján Szekerák, a tajomník Július (Gyula) Édes.