Halálozás
Správu o úmrtí svojej sestry Alžbety (Erzsébet) Szontágh iglói dňa 12. 08. 1917 o 20,00 hod. v Štítniku ohlásila sestra zosnulej Zlatica (Aranka) Szontágh iglói. Pochovaná bola v Štítniku. [Rodokmeň sa nachádza v diele M. Forgona, s. 631. Pozri aj Tököli,G. : Ki kicsoda Rozsnyón].