Iskolai hirdetés - Lechnitzky, Štefan
Riaditeľ Štefan (István) Lechnitzky oznámil v auguste 1917 termíny zápisov a prijímacích skúšok na šk. rok 1917/18 na Štátnu ľudovú školu v Revúcej. Budú sa konať v dňoch 3. - 6. 09. 1917. Hospodárska opakovacia dievčenská škola (Gazdasági ismétlő leányiskola) oznámila termín zápisu na 8. 09. 1917. Večerná učňovská škola (Esti iparos tanonciskola) usporiala prijímacie skúšky v dňoch 8. - 9. 09. 1917.