Előléptetés
Tajomník hlavného župana Gemersko-malohontskej župy Dr. Tibor Fekethe bol v auguste 1917 vymenovaný za skutočného ministerského koncipienta (valóságos belügyminiszteri segédfogalmazó) Uhorského ministerstva vnútra.