Kitüntetés
Úradný mestský lekár v Revúcej Dr. Albert Linberger bol vo vojenskej službe od vypuknutia vojnového konfliktu. V auguste 1917 bol vyznamenaný záslužným vojenským krížom (koronás aranyérdemkereszt).