Személyi hir
Správa o tom, že rímskokatolícky kaplan v Humennom Štefan (István) Szopkó bol vymenovaný za katechétu namiesto Viktora Majtényiho, ktorý odišiel do Sátoraljaujhely. Za humenského kaplana bol vymenovaný Imrich (Imre) Jaczuskó, ktorý pôsobil dovtedy v obci Dlhé nad Cirochou.