Kuglizó megnyitás
Referát zo slávnostného otvorenia kolkárne v Humennom v júni 1912, ktoré organizoval Humenský katolícky kruh - čítací kruh, ktorého cirkevným predsedom je rímskokatolícky farár Rudolf (Rezső) Kerekes a svetským predsedom je právnik Dr. Alex (Elek) Toronszky. Richtár mesta František (Ferenc) Katzer poďakoval v mene všetkých prítomných za činorodosť vedenia kruhu