A sátoraljaujhelyi Athleticai Club...
Referát z futbalového stretnutia medzi atletickými klubmi Sátoraljaujhely (HU) a Humenné. Výsledok 6:1 v prospech Sátoraljaujhely svedčí aj o tom, že humenské družstvo sa ešte len dáva dokopy. Pre zlé počasie bola malá návštevnosť a tak pri spoločnej večeri sa dohodli na tom, že zápas zopakujú 2. 06. 1912 taktiež v Humennom.