Walkovski Józsefné +
Smútočné oznámenie o úmrtí manželky humenského riaditeľa pošty Józsefné Walkowski v Budapesti [18.06.1912]. V Humennom sa konal veľký pohreb v rímskokatolíckom obrade, ktorý viedol kanonik Andrej (Endre) Lehoczky a humenský farár Rudolf (Rezső) Kerekes.