H.A.C S.V.S.E. 2:0
Správa o tom, že Humenský atletický klub - sekcia futbalová, zorganizovali futbalový zápas v Humennom so železničiarmi zo Sátoraljaujhely (Sátoraljaujhelyi Vasutas Sport Egylet) s výsledkom 2:1 pre Humenné.