Butor és rajzkiállitás
Správa o vernisáži výstavy nábytku a nákresov v Humennom [14.07.1912], ktorú organizuje Humenská štátna rezbárska škola. Návštevy možné v dopoludňajších aj popoludňajších hodinách. Vstup bezplatný.