A homonnai m. kir. áll. faipari szakiskola fölvételi értesitése - Édes, Július
Informácie o podmienkach na prijatie do Humenskej štátnej rezbárskej školy v školskom roku 1912/1913, ktoré predkladá poverený riaditeľ Július (Gyula) Édes. V školskom roku sa otvoria aj viaceré kurzy (štyri druhy - uvedené aké) v prípade záujmu aspoň 15 osôb. Oznam datovaný v Humennom 12. augusta 1912