Grund József
Správa o smrti dlhoročného revírnika panstva Stakčín Jozefa (József) Grunda v Belej nad Cirochou dňa 21. 08. 1912. Pohreb tamtiež 22. 08. 1912. Menovaný bol otcom tabulárneho slúžneho Oskára (Oszkar) Grunda.