Iskolai értesités
Správa o konaní zápisu v školskom roku 1912/1913 do štátnej chlapčenskej meštianskej školy v Humennom dňa 30. 08. 1912, do rímskokatolíckej dievčenskej meštianskej školy v dňoch 2.-4.08.1912.