Pályazati hirdetmény - Andorka, Alexander; Fejes, Jakub
Text oznamu o konaní konkurzu na obsadenie pracovného miesta lekára Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnice. Prihlášky sa prijímajú do 12.09.1912. Konkurz vyhlasuje zástupca riaditeľa krajinskej pokladnice.