Szomoru sorozási eredmény
Informácia o priebehu vojenských odvodov v okrese Humenné v dňoch 6.-7.09.1912. Bolo predvolaných celkove 744 brancov z ktorých sa 580 nedostavilo a prítomných bolo len 164 brancov. Z týchto bolo odvedených 52, ktorí sa rozdelili nasledovne: k vojsku sa pridelilo 39, k domobrane 11 a k zálohe 2 branci.