Előmunkálati engedély uj tátrai vasutakra
Minister obchodu udelil dvom účastinným spoločnostiam Phőbus, elektrárenská úč. spol a Tatranské elektrické železnice, úč. spoločnosť povolenie na prípravné práce k výstavbe železničnej elektrickej trate medzi Kežmarkom a Ľubicou a medzi Javorinou a Levočou. [Pozri aj Štatistika 1917, s. 757].