Halálozás
Správa o úmrtí predsedníčky Dobročinného ženského spolku v Rožňave Henriety Fábry, rod. Einsle dňa 30. 10. 1917. Pochovaná bola dňa 1. 11. 1917 v rodinnej hrobke v Rožňave. [Predsedníčkou bola od roku 1896. Jej manžel Karol (Károly) Fábry bol stredoškolským profesorom, publicistom. Pozri Tököli, G., s. 96].