Nyugtázás
Predsedníčka Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v Revúcej Tóth Kálmánné zverejnila mená darcov finančných čiastok na dobrovoľnú finančnú zbierku, ktorá sa konala v Revúcej v [októbri] 1917.